Onze aanpak

Om kennis te maken met onze werkwijze, geven we in 4 heldere stappen weer hoe een opdracht van begin tot eind verloopt.

 

Stap 1. Contact

 

Er moet een zandcementdekvloer bij u worden gelegd en u besluit AVV te benaderen. Wanneer u ons online offerteformulier verstuurd dan kunnen wij u direct een scherpe offerte toesturen. Het online-offerteformulier bestaat uit 6 korte stappen:

  • 1. Keuze van het type klant
  • 2. Aangeven wat er moet gebeuren
  • 3. Keuze type ondergrond
  • 4. Keuze vloerafwerking
  • 5. Gewenste uitvoeringsdatum
  • 6. Het invullen van uw gegevens

Op basis van deze gegevens kunnen wij u direct een scherpe offerte toekomen.

 

Stap 2. Offerte en planning

 

Mocht u akkoord gaan met de offerte die voor u is opgesteld aan de hand van de door u doorgegeven gegevens dan zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te maken.

 

Stap 3. Aan het werk

 

Tijd om te laten zien waar we goed in zijn! Bij aankomst wordt onze vrachtwagen geparkeerd en geheel opgesteld. We rollen onze slangen uit en sluiten de watervoorziening aan. Een betonvloer 'branden' wij eerst aan met wat water en cement. Indien er voor vloerverwarming en/of een zwevende vloer wordt gekozen passen wij vaak een vezel toe voor extra versteviging en warmtegeleiding.

 

De vrachtwagen mengt inmiddels het zand, cement en water tot goede specie. Dat wordt vervolgens automatisch via een rubberen slang op de vloer gespoten. We verspreiden de specie op de juiste hoogte en smeren de laag vlak.

 

Stap 4. Eventuele verdere afwerking en oplevering

 

De slang wordt opgerold en de gereedschappen opgeborgen. Bij de oplevering wordt uw woning of pand netjes en schoon achtergelaten. De zandcementdekvloer dient u circa twee dagen te laten drogen alvorens deze te betreden. Een onberispelijke kwaliteit van de vloer is voor AVV vanzelfsprekend. Naast de hoge eisen die het aan zichzelf stelt voldoet AVV aan alle kwaliteitseisen van branchevereniging NOA.