Klantreacties

Bekijk hier het overzicht van referenties van de klanten die u voor gingen; hieruit blijkt dat wij een zeer goed geschikt bedrijf zijn om u perfecte dekvloer te smeren.

 

Klanten die u voorgingen:

 

" Aug 2019)Top uitgevoerd en super strak. "

 

" Mijn ervaring met AVV Afbouw is zeer positief, de vloeren zien er strak uit en zijn waterpas. Alles wordt na afloop keurig opgeruimd en van troep is geen sprake. De mannen zal ik zeker de volgende keer een vloer laten smeren."

 

" Keurig op tijd, het probleem dat de vloer dikker bleek te gaan was snel opgelost, omdat ze extra materiaal in de vrachtwagen hadden en het eind resultaat: strak werk alles netjes achter gelaten top!"

 

" Ziet er mooi strak uit!"

 

" Juli 2019) Zeer tevreden over het geleverde werk van AVV. Snelle reacties, duidelijke afspraken en heel netjes gewerkt! Deze mannen mogen vaker bij mijn klanten over de vloer komen. Aanrader! "

 

" AVV is echt een top bedrijf, alles van te voren duidelijk besproken, keurig op tijd en super strak gelegd een 10 wat mijn betreft. Als de rest van de klussers het nu ook zo op de rit hebben ga ik volgend jaar weer verbouwen! Haha‚Ķ"

 

" Februari 2021) Dekvloer zier er keurig uit. Ben dik tevreden. Communicatie en informatie vooraf is ook uitstekend. Kan u AVV aanbevelen."

 

" Nov 2019) Keurig en snel werk verricht. Vriendelijk en aardige mensen die hun vak verstaan. De vrachtwagen was wel wat groter en zwaarder dan gedacht maar eenmaal op zijn plek kon het werk snel aanvangen en waren ze eigenlijk zo klaar. Het resultaat is vlak en strak :-) We zijn erg tevreden met het resultaat."

 

" Vakwerk!"

 

" Mei 2019) keurig netjes, vriendelijk en een super strakke vloer bedankt !!! fam haring"

 

" Bedrijf komt zijn verplichtingen na en levert kwaliteit zoals het moet. Vriendelijke groet Cees Besseling Sixways bv "

 

" Mei 2018)Perfecte manier van werken, ligt er keurig in!"

 

" Deze 5 Sterren horen nog bij de vorige reactie"

 

" Op tijd, behulpzaam en een strakke vloer als resultaat. AVV afbouw is een bedrijf zoals je ze graag hebt."

 

" Ik ben zeer tevreden over de geleverde werkzaamheden en over het geheel.Het geheel is goed verlopen en alles volgens afspraak gegaan. Ik zal in de toekoms (indien nodig ) een beroep doen. Met vriendelijke groet, Siem Duinmaijer"

 

" Augustus 2020) Beste Barry en collega, hartelijk dank voor de uitstekende service. alles is Keurig netjes en ziet er strak uit."

 

" Super mooie vloer ..top gedaan mannen.ga jullie zeker aanbevelen bij mijn werkgever (onderhoud en verbouw. bedrijf) Gr Jan"

 

" April 2022) De vloeren zijn er vakkundig in gelegd en ben zeer tevreden. Geen rommel achtergelaten kort gezegd een prettig bedrijf."

 

" Nov 2020) Dank voor de vlotte en snelle uitvoering. Keurig gewerkt mannen. Veel dank."

 

" Juli 2021) We zijn super tevreden over hoe de werkzaamheden zijn voltooid. Echte vakmensen en heel aardig. Harde werkers.Dank jullie wel."